česta pitanja o iznajmljivanju nekretnine

Spavaće sobe
4
Godišnje
Više od 35.000 vlasnika nekretnina povjerilo je Belvilli svoje nekretnine
Toggle Password
Toggle Password
Skoro tamo!

Sada smo spremni s grubom procjenom najma na temelju lokacije kuće za odmor i broja spavaćih soba.

1
Vrsta nekretnine
Uredi
2
Kada želite početi iznajmljivati s nama?
Uredi
U roku od mjesec dana Preporučeno
Između 1 i 3 mjeseca
Nakon tri mjeseca
3
Koliko će tjedana Vaša nekretnina biti dostupna?
Uredi
Tijekom čitave godine Preporučeno
Samo nekoliko tjedana
Samo izvan glavne sezone
4
Oglašava li se Vaša nekretnina na nekoj drugoj mrežnoj stranici?
Uredi
Podijelite poveznicu s nama

Kako se registrirati na Belvilli?

Registracija nekretnine za odmor na Belvilli vrlo je jednostavna i besplatna. Na našoj internetskoj stranici www.belvilla.nlcom/homeownersverhuren izradite osobni račun i registrirate smještajnu jedinicu.

Mi ćemo zatim provjeriti jeste li unijeli sve potrebne informacije. Nakon toga s vama će kontaktirati jedan od naših stručnjaka, koji vrlo dobro poznaje regiju u kojoj se nalazi vaša nekretnina.

Zajedno ćemo provjeriti imamo li iste želje. Ako je to slučaj, sklopit ćemo partnerstvo i potpisati ugovor.

Nakon toga od nas ćete besplatno dobiti precizan i opširan opis svoje nekretnine, popraćen atraktivnim profesionalnim fotografijama. Čim bude prije moguće, vaša nekretnina za odmor bit će objavljena na našoj internetskoj stranici i na internetskim stranicama više od 2000 naših partnera. Nakon toga vašu će nekretninu za odmor moći pregledati i rezervirati milijuni potencijalnih gostiju diljem svijeta, a mi vam jamčimo optimalne prihode.

Za više informacija ostavite ovdje svoju adresu e-pošte.

Kako mogu ponuditi svoju nekretninu?

Nakon što odobrimo vašu registraciju (Kako se pridružiti), dobit ćete upute kako ponuditi svoju nekretninu na našoj internetskoj stranici. Nakon toga oglašavat ćemo vašu nekretninu na više od 2000 internetskih stranica za rezervacije smještaja, kao što su Booking.com, HomeAway i Airbnb, gdje je mogu vidjeti milijuni potencijalnih gostiju. Nakon uspješne registracije dobit ćete pristup vlastitoj upravljačkoj ploči pod nazivom „Moja Belvilla”. Na toj središnjoj upravljačkoj ploči nalaze se sve informacije koje su vam potrebne: kalendari, cijene, vaše osobno internetsko okruženje, upravljanje iznajmljivanjem, izvedba iznajmljivanja, iskustvo gostiju itd.

Ovdje možete ostaviti svoju adresu e-pošte za više informacija.

Kako mogu prenijeti fotografije svoje nekretnine za odmor?

Tijekom registracije pitat ćemo vas da prenesete fotografije svoje nekretnine. Radi se o važnom koraku jer će te fotografije gostima dati prvi dojam o vašoj nekretnini. Fotografije ne moraju biti profesionalne; bit će dovoljne i fotografije snimljene pametnim telefonom. Želite prenijeti fotografije koje će gostu dobro prikazati smještaj koji nudite, stoga preporučujemo da uključite fotografije iznutra i izvana.

Kako mogu ažurirati pojedinosti o nekretnini?

Na upravljačkoj ploči pod nazivom „Moja Belvilla” možete brzo i jednostavno ažurirati informacije o svojoj nekretnini. „Moja Belvilla” središnje je mjesto na kojem se nalaze sve informacije koje su vam potrebne: kalendari, cijene, vaše osobno internetsko okruženje, upravljanje iznajmljivanjem, izvedba iznajmljivanja, iskustvo gostiju itd. Tamo možete ažurirati navedene informacije, dodavati fotografije i prijavljivati štete.

Kad ću primiti uplatu?

Primit ćete puni iznos najamnine (cijena) unutar dva tjedna prije nego što gosti dođu. To znači da će puni iznos najamnine biti na vašem bankovnom računu prije dolaska gostiju. U slučaju rezervacije u posljednji tren Belvilla će vam uplatiti najamninu što je prije moguće. Na taj način uvijek možete biti sigurni da ćete uplatu primiti na vrijeme. Isto tako, u slučaju otkazivanja rezervacije vaša će naknada iznositi do 100 %.

Koliku proviziju moram platiti?

Tijekom pregovaranja o potpisivanju ugovora dogovorit ćemo se o marži koju Belvilla traži po rezervaciji vaše nekretnine. Ta marža uključuje sve usluge i oglašavanje vaše nekretnine. Uključena je u cijenu koju gosti vide na internetskoj stranici, a plaća je gost. Vi nećete nakon toga dobivati fakture ili otpise, stoga ne morate očekivati poteškoće ili neočekivane iznose. Sve je vrlo jasno.

Moram li potvrditi svaku rezervaciju?

Ne morate ručno potvrditi svaku rezervaciju. Kada gost rezervira vašu nekretninu, rezervacija se trenutačno i automatski potvrđuje. Na taj način ne morate provjeravati zahtjeve od svakog potencijalnog gosta.

Koja su Belvillina pravila otkazivanja?

Nakon rezerviranja gost može besplatno otkazati rezervaciju u roku od 16 radnih dana. Nakon isteka tog razdoblja te nakon primitka uplate vi imate pravo na naknadu kao vlasnik nekretnine. Što je otkazivanje bliže datumu dolaska gosta, veći je i iznos vaše naknade. Belvilla će vam platiti nakon primitka naknade od gosta. Belvilla uvijek nastoji ostvariti novu rezervaciju u istom razdoblju. Ako to bude moguće, primit ćete najamninu za tu rezervaciju. Ako to ne bude moguće, imat ćete pravo na naknadu do 100 % iznosa ukupne najamnine.

Što ako se gost ne pojavi?

Znamo da je vrlo frustrirajuće kad ste pripremili nekretninu za goste, a oni se nisu pojavili, ali uz nas ne morate se brinuti za najamninu. Na kraju krajeva, mi uvijek platimo najamninu prije nego što gost dođe k vama. To je jedna od prednosti rada s Belvillom!

Što mogu napraviti ako mi gost napravi štetu?

Važno nam je da se osjećate sigurno. Zbog tog razloga gosti moraju napraviti policu osiguranja od štete za svaku rezervaciju. To znači da je vaša nekretnina u potpunosti osigurana do iznosa od 10.000 eura u slučaju da gost uzrokuje štetu. Štetu možete prijaviti putem upravljačke ploče „Moja Belvilla” ili nam se možete osobno obratiti.

Ovdje možete ostaviti svoju adresu e-pošte.

Belvilla također nudi besplatno osiguranje za vlasnike nekretnina. Radi se o dodatnom osiguranju uz vaše osiguranje nekretnine za odmor, a pokriva iznenadne i nepredviđene štete koje mogu nastati dok je vaša nekretnina iznajmljena. Te štete možda neće biti pokrivene vašim osiguranjem nekretnine za odmor. Imajte na umu, među ostalim, sljedeće: gubitke najma, štete na nekretnini za odmor i vandalizam.

Ovdje smo da bismo vam pomogli

Imate pitanja? Rado ćemo vam pomoći

icon message
+31 208 945 625
Upravo otvoreno - zatvara se u 5pm CET
icon email
rental@belvilla.com
Odgovor u roku od 24 sata